• meer innerlijke rust
  • meer mentaal evenwicht
  • meer focus
  • beter omgaan met stress
  • weer zin in lesgeven
Home » Gratis

Gratis driedaagse training: snel minder stress!

Wil je leren hoe je minder stress en meer innerlijke rust ervaart? Wil je energie overhouden op het einde van de dag, ondanks een drukke planning? 

Schrijf je dan snel in voor de gratis driedaagse training!

Gratis stresstest

Wist je dat...

Wist je dat maar liefst 1 op de 5 leraren te maken krijgt met een burn-out als gevolg van teveel en vooral chronische, aanhoudende werkstress? In weinig sectoren ligt dit cijfer even hoog of hoger. En dat wilt best wel iets zeggen! Het is dus belangrijk om snel een aantal  signalen te herkennen en de juiste hulp te zoeken voor het te laat is.
Wat ik echter vaak hoor bij leerkrachten met een burn-out,  is:  “achteraf bekeken waren er wel signalen, maar ik deed maar gewoon voort en ik stond er nooit bij stil" . Of nog: “ik dacht dat het wel over zou zijn na de vakantie." Zo werkt het jammer genoeg niet! Het enige wat je kan doen is zorgen dat je niet teveel afglijdt en je stress leren aanpakken op een constructieve manier. zodat je niet (opnieuw) crasht.

Wil jij ook ontdekken hoe het met jouw stress staat en hoeveel signalen je mogelijks al hebt - of gemist hebt? Klik hieronder voor jouw gratis stresstest!

Gratis werkboek "Snel minder stress"

Stop!

Dat is wat je eigenlijk tegen jezelf zou moeten zeggen! Maar jammer genoeg blijven we als leerkracht steeds doorgaan, ook al hebben we rust nog. En ook al weten we dat best wel. Ben jij op een punt gekomen dat je echt nood  hebt aan rust en dat je voelt dat het el eens fout zou kunnen gaan? Dat je echt teveel stress hebt?

Geen nood, er is hulp! Met mijn GRATIS WERKBOEK  kan je zelf onmiddellijk aan de slag!

Gratis inspiratie sessie!

Zit je ergens mee en wil je graag wat tips? Dan is een inspiratie sessie waarin ik jou op weg help, zeker de moeite !