• meer innerlijke rust
  • meer mentaal evenwicht
  • meer focus
  • beter omgaan met stress
  • weer zin in lesgeven
Home » Hulpaanbod

Online trainingen

Wil je snel aan de slag? Dan zijn deze korte  online trainingen iets voor jou!

Je krijgt via filmpjes en een  uitgebreid werkboek alle hulpmiddelen en tips aangereikt om aan jouw probleem te werken. Je hoeft niet te wachten tot er een nieuw traject start en kan onmiddellijk beginnen. 

Er is een taining voor wie snel meer rust wil ervaren en eentje voor wie steeds vaker burn-out klachten heeft en bang is te crashen.

Online traject: "In 3 stappen van stress naar innerlijke rust!"

Een online traject is een langdurige training die vooral toegespits is op verandering op lange termijn. Het is een combinatie van online oefenmateriaal en online gesprekken. Dit is een zeer sterke combinatie voor duurzame verandering.

Je kan je nog tot 24 januari inschrijven voor het eerstvolgende traject.

Loopbaanbegeleiding

Zit je in de knoei met je job? Je voelt dat er iets niet ok is, maar weet niet direct wat? Of je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging die écht bij je past? Je wilt een job die voldoening biedt en volledig aansluit bij jouw talent?

Kortom, je kan best wel even hulp gebruiken bij het vinden of uitwerken van jouw droomjob en dit bij het erkende loopbaancentrum Positive Vibes? En nog supervoordelig ook met de VDAB loopbaancheque? Klik snel door voor meer info!

Individuele begeleiding

Kreeg je de diagnose burn-out en ben je op zoek naar hulp?  Of ben je je burn-out te boven en wil je er alles aan doen om niet te hervallen? Of je wil terug aan de slag en hebt nog veel twijfels? Je wil een paar vaardigheden (zoals zelfvertrouwen, leren loslaten, minder perfectionnistisch zijn,  prioriteiten stellen, leren grenzen stellen enz)  versterken om krachtiger terug aan de slag te kunnen? Nood aan loopbaanbegeleiding via de VDAB cheque?

In een individueel traject kunnen we samen op zoek naar oplossingen.