• meer innerlijke rust
  • meer mentaal evenwicht
  • meer focus
  • beter omgaan met stress
  • weer zin in lesgeven
Home » Hulpaanbod

Online trainingen

Wil je snel aan de slag? Dan zijn deze korte  online trainingen iets voor jou!

Je krijgt via filmpjes en een  uitgebreid werkboek alle hulpmiddelen en tips aangereikt om aan jouw probleem te werken. Je hoeft niet te wachten tot er een nieuw traject start en kan onmiddellijk beginnen. 

Er is een taining voor wie snel meer rust wil ervaren en eentje voor wie steeds vaker burn-out klachten heeft en bang is te crashen.

Online training: "Zo ervaar je meer rust in slechts 5 dagen !"

Ging jij gisteren slapen met het idee dat je een hele dag stressy was? Zelfs zo erg dat je er niet van kon slapen? Ken je dat gevoel van 'ik vind geen rust'? Ben je vaak prikkelbaar en vlieg je voor het minste uit? En voel je je daarna ook zo enorm schuldig dat je dat deed?

Dat is heel herkenbaar! Veel mensen hebben er last van! Maar gelukkig kan je die vervelende gevoelens leren aan de kant te schuiven!

 

Wil je graag weten hoe? Ik leer je er alles over! Ik leer jou hoe je weer echt kan ontspannen, hoe je rust vindt ondanks een drukke agenda of een groot gezin, hoe je gemakkelijker in slaap valt, wat je kan doen om je stress snel onder controle te houden en hoe je minder prikkelbaar kan worden zodat je je niet langer schuldig hoeft te voelen hierover!

Je leert er alles over in deze online training !

Online training: " Eerste hulp bij burn-out!"

Heb je de laatste tijd het gevoel dat je echt veel stress hebt, dat je geen rust vindt? Last van maag- en hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid omdat je weet dat het de zoveelste stressy dag zal worden waarin je jezelf weer voorbij zal lopen? Ben je bang om binnenkort te crashen en een burn-out te krijgen? Of misschien kreeg je al de diagnose burn-out, gaat het nu beter en ben je bang te hervallen?

 

Hoe geweldig zou het zijn als het weer anders werd? Want geef  toe,  wie wil nu niet gewoon rustig door het leven gaan, zonder al dat negatieve gedoe, zonder piekeren? Gewoon rustig kunnen slapen en veel minder stress hebben! 

 

Wil jij dat ook? Dan is deze online training echt iets voor jou! Ook jij kan een leven met minder stress leiden! Benieuwd hoe je dat kan leren? Klik snel op de link!

Online trajecten

De online trajecten zijn langdurige trainingen die vooral toegespits zijn op verandering op lange termijn. Ze zijn een combinatie van online oefenmateriaal en online gesprekken. Dit is een zeer sterke combinatie voor duurzame verandering.

Het eerstvolgende traject start op 28 ugustus. Inschrijven kan nog tot en met donderdag 26 augustus.

Online traject: "Van onrustig en gestresseerd naar meer innerlijke rust, focus en evenwicht"

Je bent de laatste maanden heel onrustig, je ervaart teveel stress en je bent echt bang om een burn-out te krijgen.  Of misschien kreeg je zelfs al die diagnose.

 

In dit traject van 6 maanden leer ik jou hoe je veel beter kan omgaan met stress, in eender welke situatie. Je leert hoe je meer rust kan vinden , weer energiek wordt en minder vergeetachtig en prikkelbaar kan zijn. Je leert vaardigheden en gewoonten die je een heel leven lang kan gebruiken en die je leven letterlijk zullen veranderen!

 

Wil jij ook deelnemen aan dit geweldige en zeer complete en efficiënte traject? Klik snel door!

Individuele begeleiding

Kreeg je de diagnose burn-out en ben je op zoek naar hulp?  Of ben je je burn-out te boven en wil je er alles aan doen om niet te hervallen? Of je wil terug aan de slag en hebt nog veel twijfels? Je wil een paar vaardigheden (zoals zelfvertrouwen, leren loslaten, minder perfectionnistisch zijn,  prioriteiten stellen, leren grenzen stellen enz)  versterken om krachtiger terug aan de slag te kunnen? Nood aan loopbaanbegeleiding via de VDAB cheque?

In een individueel traject kunnen we samen op zoek naar oplossingen.