• meer energie
  • minder piekeren
  • beter slapen
  • meer rust
  • beter omgaan met stress
Home » Hulpaanbod

Minder stress in 5 dagen traject.

Heb je de laatste tijd het gevoel dat je echt veel stress hebt? Last van maag- en hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid omdat je weet dat het de zoveelste stressy dag zal worden? Je bent niet de enige! 

Want geef  toe,  wie wil nu niet gewoon rustig door het leven gaan, zonder al dat negatieve gedoe, zonder piekeren? Gewoon rustig kunnen slapen en veel minder stress hebben! 

Wil jij dat ook? Dan is deze online training echt iets voor jou! Ik leer jou elke dag beter met stress om te gaan, stap voor stap! Ook jij kan een leven met minder stress leiden! Benieuwd hoe je dat kan leren? Klik snel op de link!

Van stressy en prikkelbaar naar relax en ontspannen!

Ging jij gisteren slapen met het idee dat je een hele dag stressy was? Zelfs zo erg dat je er niet van kon slapen? Ken je dat gevoel van 'ik vind geen rust'? Ben je vaak prikkelbaar en vlieg je voor het minste uit? En voel je je daarna ook zo enorm schuldig dat je dat deed?

Dat is heel herkenbaar! Veel mensen hebben er last van! Maar gelukkig kan je die vervelende gevoelens leren aan de kant te schuiven!

Wil je graag weten hoe? Ik leer je er alles over! Ik leer jou hoe je weer echt kan ontspannen, hoe je rust vindt ondanks een drukke agenda of een groot gezin, hoe je gemakkelijker in slaap valt, wat je kan doen om je stress snel onder controle te houden en hoe je minder prikkelbaar kan worden zodat je je niet langer schuldig hoeft te voelen hierover!

Je leert er alles over in de online training "ontspanningstechnieken"!

Individuele begeleiding.

Kreeg je de diagnose burn-out en ben je op zoek naar hulp?  Of ben je je burn-out te boven en wil je er alles aan doen om niet te hervallen? Of je wil terug aan de slag en hebt nog veel twijfels? Je wil een paar vaardigheden (zoals zelfvertrouwen, leren loslaten, minder perfectionnistisch zijn,  prioriteiten stellen, leren grenzen stellen enz)  versterken om krachtiger terug aan de slag te kunnen?

In een individueel traject kunnen we samen op zoek naar oplossingen.