• meer innerlijke rust
  • meer mentaal evenwicht
  • meer focus
  • beter omgaan met stress
  • weer zin in lesgeven
Home » Online trainingen

Online training: "5 geleide ontspanningsoefeningen voor minder stress"

Ervaar je geregeld stress en wil je dat snel veranderen? Of je bent wel moe, maar kan nooit de slaap vatten? Je hebt het moeilijk om je hoofd even uit te zetten? Om te stoppen met piekeren? Dan zijn deze geleide ontspannigsoefeningen iets voor jou. Je kan ze toepassen waar en wanneer je maar wilt om weer rustig te worden. 

Als je deze eenvoudige, maar zeer effectieve oefeningen dagelijks doet zal je overigens ook op lange termijn rust ervaren. Gun jezelf op deze heel gemakkelijke manier elke dag een moment van rust en ontspanning.

Online training: "Minder stress in slechts 5 dagen !"

Ging jij gisteren slapen met het idee dat je een hele dag opgejaagd was? Zelfs zo erg dat je er niet van kon slapen? Ken je dat gevoel van 'ik vind geen rust'? Ben je vaak prikkelbaar en vlieg je voor het minste uit? En voel je je daarna ook zo enorm schuldig dat je dat deed?

Dat is heel herkenbaar! Veel mensen hebben er last van! Maar gelukkig kan je die vervelende gevoelens leren aan de kant te schuiven!

 

Wil je graag weten hoe? Ik leer je er alles over! Ik leer jou hoe je weer echt kan ontspannen, hoe je rust vindt ondanks een drukke agenda of een groot gezin, hoe je gemakkelijker in slaap valt, wat je kan doen om je stress snel onder controle te houden en hoe je minder prikkelbaar kan worden zodat je je niet langer schuldig hoeft te voelen hierover!

Je leert er alles over in deze online training !

Online training: "Minder stress dankzij een goed timemanagement!"

Denk je steeds 101 dingen te moeten doen? Heb je het gevoel geen overzicht meer te hebben over jouw taken en krijg je hier stress van? Of loopt het ook effectief out en is het evenwicht tussen school en werk helemaal verdwenen? Allicht voel je je daar ook schuldig over. 

 

Deze training leert jou op een goede manier je tijd te benutten zodat je terug overzicht krijgt op je taken, alles rustig kan afwerken en een beter evenwicht vindt tussen werk en privé.