• meer innerlijke rust
  • meer mentaal evenwicht
  • meer focus
  • beter omgaan met stress
  • weer zin in lesgeven
Home » Online trainingen (kopie)

Online training: "Minder stress in slechts 5 dagen !"

Ging jij gisteren slapen met het idee dat je een hele dag opgejaagd was? Zelfs zo erg dat je er niet van kon slapen? Ken je dat gevoel van 'ik vind geen rust'? Ben je vaak prikkelbaar en vlieg je voor het minste uit? En voel je je daarna ook zo enorm schuldig dat je dat deed?

Dat is heel herkenbaar! Veel mensen hebben er last van! Maar gelukkig kan je die vervelende gevoelens leren aan de kant te schuiven!

 

Wil je graag weten hoe? Ik leer je er alles over! Ik leer jou hoe je weer echt kan ontspannen, hoe je rust vindt ondanks een drukke agenda of een groot gezin, hoe je gemakkelijker in slaap valt, wat je kan doen om je stress snel onder controle te houden en hoe je minder prikkelbaar kan worden zodat je je niet langer schuldig hoeft te voelen hierover!

Je leert er alles over in deze online training !

Online training: "Minder stress dankzij een goed timemanagement!"

Denk je steeds 101 dingen te moeten doen? Heb je het gevoel geen overzicht meer te hebben over jouw taken en krijg je hier stress van? Of loopt het ook effectief out en is het evenwicht tussen school en werk helemaal verdwenen? Allicht voel je je daar ook schuldig over. 

 

Deze training leert jou op een goede manier je tijd te benutten zodat je terug overzicht krijgt op je taken, alles rustig kan afwerken en een beter evenwicht vindt tussen werk en privé.

Online training: "Zo voorkom je een burn-out!"

Heb je de laatste tijd het gevoel dat je echt veel stress hebt, dat je geen rust vindt? Last van maag- en hoofdpijn, misselijkheid, slapeloosheid omdat je weet dat het de zoveelste dag zal worden waarin je jezelf weer voorbij zal lopen? Ben je bang om binnenkort te crashen en een burn-out te krijgen? Of misschien kreeg je al de diagnose burn-out, gaat het nu beter en ben je bang te hervallen?

 

Hoe geweldig zou het zijn als het weer anders werd? Want geef  toe,  wie wil nu niet gewoon rustig door het leven gaan, zonder al dat negatieve gedoe, zonder piekeren? Gewoon rustig kunnen slapen en veel minder stress hebben! 

 

Wil jij dat ook? Dan is deze online training echt iets voor jou! Ook jij kan een leven met minder stress leiden! Benieuwd hoe je dat kan leren? Klik snel op de link!