• meer innerlijke rust
  • meer mentaal evenwicht
  • meer focus
  • beter omgaan met stress
  • weer zin in lesgeven
Home » Over mij

Benieuwd waarom ik je kan helpen? Waarom je van mij écht iets kan leren? Ik stel me graag even aan je voor! 

Mijn verhaal begint ongeveer 20 jaar geleden, toen ik afstudeerde als romaniste aan de KULeuven. Ik studeerde taal-en letterkunde, Frans en Italiaans. 

Ik stapte vol enthousiasme in het onderwijs, in een Brusselse middelbare  school, waar ik het beste van mezelf gaf en ook veel terug kreeg van mijn leerlingen. Tot op een moment ons publiek begon te veranderen en ik steeds minder voldoening uit mijn job haalde. Ik had niet meer het gevoel dat ik mijn leerlingen nog veel kon bijleren of toch niet voor Frans op zich. Ik besloot het anders aan te pakken en te focussen op wat ze minder goed konden, hen juist leren schrijven en hen onze cultuur bij te brengen. Ik bleef maar gaan, stak al mijn energie in de leerlingen, in het aantrekkelijk maken van de lessen, in hen op weg zetten om toch maar te studeren, hen te motiveren. Maar op een bepaald ogenblik was het gewoon op... Het licht ging uit ... Ik kon letterlijk bijna niets meer en kreeg de diagnose burn-out...

 

Bovendien werd ik vrijwel onmiddellijk daarna zwaar ziek. Ten gevolge van de brun-out kreeg ik een dubbele en heel zware longembolie. Ik kroop door het oog van de naald en werd met mijn neus op de feiten gedrukt dat het écht anders moest. er wachtte mij een lange en zwarre revalidatie, zowel mentaal als fysiek. Al vlug besloot ik echter dat ik met deze moeilijke periode en emotionele ervaringen iets positief moest doen om het een plaats te kunnen geven. 

 

Ik schoolde me daarom bij aan de Universiteit te Antwerpen waar ik me specialiseerde in stressreductie, ging al snel stressreductietrainingen geven en kon zowel mijn ervaringen als mijn studie achtergrond inzetten. Ik hervond mijn energie en mijn zin in het leven en besloot nog een stapje verder te gaan. Zo werd ik burn-out coach en dát is wat ik vandaag doe: mensen helpen gelukkiger worden, meer energie te krijgen, minder te piekeren, beter te slapen, meer rust te vinden en weer zin te krijgen in leuke dingen! En ik weet als geen ander wat werkt en vooral ook wat niet werkt!

Kortom, ik weet hoe miserable jij je nu voelt, maar geloof me, met de juiste hulp wordt het weer beter! Dus... waarop wacht je nog? Ik help jou graag je écht weer beter te voelen! Zonder te oordelen en op een no-nonsense manier! Het komt goed!

 

Ben je overtuigd dat ik de juiste persoon ben om jou te helpen? Vraag jouw GRATIS  KENNISMAKINGSGESPREK aan en dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen!

Dit leerden anderen van mij:

Isabelle: " een echte energie boost"

Op deze manieren kan ik jou ook helpen:

Gratis online training

Met deze training ga je onmiddellijk aan de slag om meer rust te vinden.

Gratis stresstest

Deze stresstest leert jou de signalen van stress te herkennen en zo een burn-out te voorkomen.

Online trainingen

Voor leerkrachten die direct aan de slag willen.

Online traject

In 6 maanden tijd naar meer rust, focus en evenwicht.

1 op 1 begeleiding

Voor leerkrachten die uitsluitend individueel begeleid willen worden.